Uitnodiging demosessie 23 april 2024: digitaal stukken uitwisselen in kort geding handel en familie

Uitnodiging demosessie 23 april: digitaal stukken uitwisselen in kort geding handel en familie

Vanaf maandag 6 mei is het mogelijk om via het webportaal 'Mijn Rechtspraak' digitaal stukken uit te wisselen en in te zien in kort gedingen voor handels- of familiezaken bij rechtbank Midden-Nederland en andere rechtbanken. Op dinsdag 23 april organiseert de Rechtspraak een online demosessie voor advocaten die hierover meer willen weten. Tijdens de demosessie laten collega’s van de Rechtspraak zien hoe het digitaal procederen voor deze civiele zaakstroom precies werkt. We nodigen u van harte uit om deze demosessie bij te wonen.

Deelnemen aan de Teams-vergadering
De digitale demosessie vindt op dinsdag 23 april van 11:00 tot 12:00 uur plaats, via Teams. Vooraf aanmelden is niet nodig, onderstaande link is voldoende om toegang te krijgen tot de demosessie: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Digitale Toegang
Deze ontwikkeling is onderdeel van het project Digitale Toegang. De Rechtspraak wil de komende jaren eenvoudige, digitale toegang voor alle rechtzoekenden en hun procesvertegenwoordigers realiseren. In de komende jaren wordt digitale toegang tot de Rechtspraak mogelijk voor alle zaakstromen binnen civiel recht en bestuursrecht.

 

Terug naar het nieuws-overzicht