U zoekt een advocaat

 

Als u op zoek bent naar een advocaat, kunt u gebruik maken van de zoekmachine ‘Zoek een advocaat’. Dit is de zoekmachine van de Nederlandse orde van advocaten. Hierin zijn alle in Nederland ingeschreven advocaten opgenomen.

 

Via de zoekmachine 'Zoek een advocaat' kunt u een advocaat vinden die u kan helpen bij uw juridisch geschil. U kunt zoeken naar een advocaat die werkzaam is in een bepaald rechtsgebied, die gefinancierde rechtsbijstand verleent (werkt op toevoeging), die bij u in de buurt gevestigd is of lid is van een specialisatievereniging. U kunt ook alleen op naam zoeken. Allerlei combinaties zijn mogelijk

 

Verder kunt u contact opnemen met het Juridisch Loket via de link https://www.juridischloket.nl/ of met de Raad voor Rechtsbijstand via de link https://www.rvr.org/. Ook zij kunnen u mogelijk verder helpen met het vinden van een advocaat.

 

Mocht u ondanks uw eigen inspanningen niet erin zijn geslaagd een advocaat te vinden, dan kunt u een verzoek om aanwijzing van een advocaat indienen. U dient daarvoor gebruik te maken van dit webformulier. Pas nadat u het webformulier volledig heeft ingevuld, kunnen wij uw verzoek om aanwijzing van een advocaat in behandeling nemen. Indien u een verzoek om aanwijzing van een advocaat wilt indienen, raden wij u aan om dit document eerst goed door te nemen.