Uitnodiging 8 november 2021 - project samenwerking binnen de balie

Uitnodiging voor digitale bijeenkomst Samenwerking binnen de balie
Er is een toenemende betrokkenheid van kantoren zonder toevoegingspraktijk bij de sociale advocatuur. Samenwerking biedt voordelen voor kantoren met én zonder toevoegingspraktijk. Bijvoorbeeld door het inzetten van stagiaires bij sociale kantoren om proceservaring op te doen onder begeleiding van een advocaat die op toevoegingsbasis werkzaam is. Een ander voorbeeld betreft het delen van toegang tot digitale kennis en vakliteratuur. De NOvA organiseert een serie bijeenkomsten met advocaten binnen en buiten de toevoegingspraktijk om de onderlinge samenwerking verder te stimuleren en nieuwe initiatieven te delen.

Op 8 november van 09.00 uur tot 10.00 uur is de eerste digitale bijeenkomst voor kantoren in de arrondissementen Den Haag, Rotterdam, Limburg, Midden-Nederland, Noord-Holland, Overijssel, Zeeland-West-Brabant en Oost-Brabant.

De bijeenkomsten worden voorgezeten door voormalig algemeen deken, Walter Hendriksen en Bernard de Leest, lid van de algemene raad en portefeuillehouder gefinancierde rechtsbijstand. De afgelopen periode hebben zij met allerlei betrokkenen ideeën besproken voor samenwerking. Daarnaast heeft de NOvA ideeën ingezameld vanuit de gehele balie.

Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst? Mail dan uiterlijk 4 november 2021 uw gegevens naar: samenwerking@advocatenorde.nl

Voor meer informatie: Samenwerking binnen de balie | Nederlandse orde van advocaten (advocatenorde.nl)

Terug naar het nieuws-overzicht