Advocaten gezocht voor open dag op 30 september a.s.

Op zaterdag 30 september gaan de deuren van de rechtbank Utrecht en Lelystad wagenwijd open. De open dag vindt plaats in de Week van de Rechtspraak, een jaarlijks evenement waar alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland aan meedoen. Hiermee wil de Rechtspraak-organisatie het publiek op een minder formele manier een kijkje achter de schermen van het rechtspraakbedrijf geven.

 

We openen van 10.00 tot 16.00 uur zowel in Utrecht als in Lelystad de deuren voor het publiek. We verwachten deze dag veel belangstellenden en willen van deze dag een gezinsuitje voor jong en oud maken.

 

Naast rondleidingen, vossenjacht en kleurwedstrijd voor kinderen spelen wij zittingen na en kunnen mensen in gesprek met de 'professional'. Voor deze laatste twee zoeken wij advocaten die het leuk vinden om deze dag te laten zien wat de rol van een advocaat tijdens een zitting is.

 

Vindt u het leuk om deze dag bezoekers te ontvangen en ze een kijkje te geven in de keuken van de Rechtspraak en de rol van de advocaat? Reserveer dan alvast 30 september in uw agenda. Meldt u aan via midden-nederland@rechtspraak.nl met in het onderwerp Advocaat Lelystad of Advocaat Utrecht. Hebt u vragen over de open dag neem dan contact op met Robin Smit 06-21714134.

Terug naar het nieuws-overzicht